Aktiivista ja palauttavaa Minä Ensin kesää!

Minä Ensin-hankkeen kevätkausi päättyi onnistuneesti. Niin hankkeeseen osallistuneet kuin projektitiimikin suuntaavat vähitellen kesälaitumille. Muutama ajatus vielä ennen lomia.

Loppurutistuksena ennen lomia, tai heti lomien jälkeen, pyydetään osallistujia täyttämään välikysely, joka on lähetetty osallistujille sähköpostitse. Välikyselyllä kerättävät tiedot ovat tärkeitä arvioitaessa ja suunniteltaessa projektia. Toivotaan runsasta vastausaktiivisuutta!

Syksyn 2016 hankesuunnitelma on tehty ja lähetetty osallistujille ja kohdeorganisaatioihin. Hanketoiminta käynnistyy jälleen kohderyhmän kanssa yhteisillä, organisaatiorajat ylittävillä tapaamisilla, joissa hyödynnetään kevään koettua, nähtyä ja opittua. Lisäksi järjestetään mielenkiintoisia ja tasokkaita koulutuspäivä, joihin kaikki hankkeen osallistujat ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kaikki koulutukset ja tapaamiset ovat osallistujilleen maksuttomia. Luvassa on muun muassa koulutusta tietoturvasta, mobiilisovellusten hyödyntämisestä ja itseohjautuvasta hyvinvoinnin edistämisestä.

Projektitiimi käynnistää kauden elokuussa uudistetun eKoutsi –sovelluksen testauksella ja käyttöönotolla. Luvassa on oiva työkalu asiakastyöhön muun muassa yksilö-, ryhmä- ja organisaatiotasolla. Tästäkin lisää tapaamisissa.

Kiitän kaikkia ja syyskuussa tavataan!