Minkälaista mobiiliteknologiaa sinä käytät työssäsi sosiaali- ja terveysalalla?

Enää ei voi sanoa, että palvelut digitalisoituvat. Ne ovat sen jo tehneet. Oletko sinä mukana tässä kiihtyvässä kehityksessä?

Minä Ensin! –projektissa on ollut mahdollisuus tutustua mobiiliteknologiaan asiantuntijoiden tukemana ja ESR-rahoituksen turvin. Projektissa on saatu runsaasti kokemusta mobiiliteknologiasta ja digitalisoituneista palveluista. Nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli pohtimaan, miten mobiiliteknologiaa voi hyödyntää asiakkaiden tai potilaiden tukemisessa ja auttamisessa.

Torstaina 19.1.2017 käynnistyvät jälleen projektin työpajat, joissa lähdetään työstämään mobiilimenetelmiä henkilöstön näkökulmasta ja ammatillisista tarpeista käsin. Tarkastelussa keskitytään eKoutsi –sovellukseen ja erilaisiin mobiiliappseihin. Työpajoissa opitaan hyödyntämään ja arvioimaan menetelmiä sekä valitsemaan runsaasta tarjonnasta omaan työhön sopivimmat.

Projektissa on myös pysähdytty miettimään mobiilimenetelmien tietoturvaa. eKoutsista on tehty asiantuntijan toimesta perusteellinen raportti, jonka tarkoitus on auttaa meitä hahmottamaan sote-kentällä ensiarvoisen tärkeää tietoturvaa ja –suojaa.

Jos vielä et ole mukana projektissa, mutta aihe kiinnostaa, ota yhteyttä jaana.makela@jamk.fi

Iloista talvea kaikille. Muistetaan pitää itsestämme huolta!