Salasana tiivistelmätietokantaan

Huom! Tätä asiaa koskevat käytännöt ovat muuttuneet kesällä 2014: http://blogit.jamk.fi/oppari/2014/06/11/kirjasto-ei-ota-vastaan-salaisia-oppareita/

Opinnäytetyöni on juuri hyväksytty ja sen salassapitosopimuksen takia voin lisätä vain abstraktit Jamkin kirjaston sivuille. Ilmeisesti tätä varten tarvitsen uniikin käyttäjänimen/salasanan tämän sivun ”Input Form” toimintoa varten (http://batman.jamk.fi/~voyager/opin/instructions2.php). Eli saisinko nämä käyttäjänimen ja salasanan?

Toinen kysymys:

Degree Programme In Music and Media Management ei löydy lomakkeesta ollenkaan. Eli mitä pitäisi valita ”School” ja ”Degree Programme In” osioihin?

Vastaus:

Tiivistelmän syöttämiseksi tiivistelmätietokantaan tarvitaan tosiaan salasana. Salasanan saa kirjaston asiakaspalvelusta. Minulla ei ole salasanoja tiedossani.

Tiivistelmätietokannan lomake on jo vanha eikä siihen lisäillä enää uusia kenttiä/toimintoja. Kysyin tarkempia neuvoja Musiikkikampuksen kirjaston Tapani Lehtoselta. Hänen mukaansa MMM-opiskelijoiden opinnäytetyöt ovat yleensä julkisia. Jos työ on salainen, sen tiivistelmä on laitettu tiivistelmätietokannassa musiikin koulutusohjelman alle.