Käypä hoito -suosituksen lisätieto-artikkeli

Opparin lähdemerkintöihin olen löytänyt tähän asti vastaukset oppariblogista (kiitos siis mahtavasta blogista!), mutta nyt tuli seinä vastaan.

Kiilholma, P., Perttilä, I. & Mikkola, T. 2011. Urodynaamiset mittaukset naisen virtsainkontinenssin diagnostiikassa. Käypä hoito -suositus. Julk. 2.12.2011. Duodecim. Artikkelin tunnus: nix00567. Viitattu 30.1.2015.
http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=nix00567

Kuinka tuo Käypä hoito -suosituksen lisätieto-artikkeli merkitään lähdeluetteloon? Kirjoittajat näkyvät, mutta merkataanko tämä siis samalla tavalla kuin mikä tahansa Käypä hoito -suositus?

Vastaus:

Tälläiset tiedot bongasin artikkelin sivulta:
Urodynaamiset mittaukset naisen virtsainkontinenssin diagnostiikassa
Lisätietoa aiheesta
2.12.2011
Pentti Kiilholma, Ilkka Perttilä ja Tomi Mikkola
© 2014 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim
Käypä hoito: Etusivu>Suositukset>Virtsankarkailu (naiset)>Lisätietoa>

Kyseessä ei näyttäisi olevan mikään työryhmä tms. Koska kirjoittajat kerrotaan noinkin selvästi, heidät ilmoitetaan lähdemerkinnän ekana tietona. Kuten olet tehnytkin. Vaikka hämminkiä tässä voi aiheuttaa tuo copyright-merkki, jossa ei sanota että Duodecim ja kirjoittajat.

Lisäisin joitakin tietoja lähdemerkintään. Esim. näin:

Kiilholma, P., Perttilä, I. & Mikkola, T. 2011. Urodynaamiset mittaukset naisen virtsainkontinenssin diagnostiikassa. Lisätietoa Käypä hoito -suositukseen Virtsankarkailu (naiset). Julk. 2.12.2011. Duodecim. Viitattu 30.1.2015. Http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=nix00567.

Artikkelin tunnusta ei välttämättä tarvita, mutta sen voi jättää lähdemerkintään, jos haluaa. Se näyttää olevan myös osa linkkiä.

JAMK suosittelee, ettei lähdemerkinnässä käytetä sulkuja. Mutta tuossa se on pakollinen, koska ”(naiset)” on osa julkaisun nimeä. Kaikkein parasta tietysti olisi, etteivät julkaisijat käyttäisi nimiä, joissa on sulkeisiin laitettava täsmennyksiä.