Pirinä

Pirjon ajatuksia kasvatuksesta, opetuksesta ja kirjastosta

Suojaa kilpailuetusi! – IPR pähkinänkuoressa

Pirinän ohella kirjoittelen myös kirjaston viralliseen Hyllyt Levällään -blogiin. On haasteellista miettiä, kumpaan blogiin itselleni merkityksellinen tieto pitäisi laittaa, esimerkiksi jos aihe jotenkin liittyy e-kirjoihin.

Uusi e-kirja Suojaa kilpailuetusi! – IPR pähkinänkuoressa sivuaa yhtä JAMKin painopistealuetta, yrittäjyyttä, joten e-kirjan tarkempi esittely on Hyllyt Levällään -blogissa.

Lyhyesti: IPR-asioiden eli aineettomien oikeuksien laiminlyönti aiheuttaa yrityksille taloudellisia tappioita. Tämän vuoksi Keski-Suomen ELY-keskuksessa panostetaan IPR-osaamisen nostamiseen koulutuksien sekä juuri julkaistun uutuuskirjan avulla. (Keski-Suomen ELY-keskuksen tiedote 21.3.2012).

Kirjan kirjoittajan, keksintöasiamies Jouni Hynysen toiveena onkin aihepiirin opetuksen saaminen osaksi tutkintovaatimuksia.

Uusi e-kirja Suojaa kilpailuetusi! – IPR pähkinänkuoressa
esittelee IPR-alan tärkeimmät osa-alueet ja niiden käyttötarkoituksen.
(www.ely-keskus.fi/keski-suomi > Yritystoiminta, teknologia ja innovaatiot > teknologia ja innovaatiot)

JAMKin kirjaston Hyllyt Levällään -blogissa kerrotaan kirjaston ja kirjastomaailman kuulumisia JAMKin painopistealueiden valossa, yrittäjyys tietenkin vahvasti esillä. Blogi esittelee mielenkiintoisia kirjoja, artikkeleja ja opinnäytetöitä. Kirjastolaiset  jakavat linkkivinkkejä ja kirjaston asiakkaita kutsutaan kuvailemaan kokemuksiaan.

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan jaeta eteenpäin. Pakolliset kentät on merkitty * merkillä

*
*


Miksi kysytään?

css.php