Webinaarit ja työpajat alkavat

Tänään ti 17.1. pyörähtää käyntiin kevätlukukauden Take away -webinaarisarja verkko-opetuksesta. Ensimmäisellä kerralla aiheena on tarinallisuus verkkototeutuksissa. Yhteistyössä Jyväskylän yliopiston verkkopedatoimijoiden kanssa järjestetään joka toinen viikko webinaareja klo 14.00-14.30 osoitteessa http://connect.jamk.fi/takeaway – tervetuloa hakemaan nopsat pikavinkit verkko-opetukseen!

Tänään alkavat myös iPad-työpajat klo 13.00 Rajakadulla luokassa BP16. Aiheena ensimmäisellä kerralla appsit ja iCloud. Lukukauden aikana iPad-koulutusten kanssa vuorottelevat uusmeedioitten järjestämät työpajat. Katso tarkemmat tiedot syksyn työpajoista ja tule mukaan osallistumaan!

Pajojen ja webinaarien lisäksi luvassa on kevätlukukaudella myös muutakin koulutusta sekä tietenkin opetusteknologian basaareita. Seurailkaahan siis tiedotusta ja kysäiskää lisätietoja uusmeedioilta.

Jätä kommentti