Ammattikorkeakoulujen valtakunnalliset TKI-päivät 2012

Vuotuiset ammattikorkeakoulujen TKI-päivät isännöi tänä vuonna Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu 15. – 16.2.2012. Ohjelmaa teemoittavat TKI-tulevaisuus ja EU:n seuraava ohjelmakausi. Lisäksi pohdiskellaan TKI:n ja opetuksen konkreettisia tuloksia ja millaiset ovat innovaatiotoiminnan ihmislähtöiset kasvot. Odotuksia herättää lupaus ohjelman paketoinnista 3D-­teknologialla. 

Rehtorimme Jussi Halttunen pitää taas perinteisesti Arenen TKI-työryhmän puheenjohtajana ammattikorkeakoulujen kommenttipuheenvuoron. JAMKia edustaa lisäksi Markku Paananen esityksellään bioenergian kehittämisestä Keski-Suomessa ja AMK-tutkan projektipäällikkö Riikka Ahmaniemi kommentaattorina arviointi- ja arvonluontikeskustelussa.

Ohjelma, lisäinfo ja ilmoittautuminen.

3 kommenttia

  1. Ja Turbinaattori-edustajina mukana ainakin Tiina ja Rika, joten heiltä saa kysyä lisää ja mahdolliset materiaalit tarvittaessa käyttöön.

  2. Antti Tenhunen

    Myös Antti on menossa.

  3. Rika Nakamura

    TKI‑päivien seminaariesitykset sekä valokuvia päiviltä on katsottavissa TKI‑päivien sivuilta http://www.pkamk.fi/tkipaivat2012/

    Seminaariesitykset ja mahdolliset muut materiaalit löytyvät ohjelmasta kunkin puhujan ”alta” ja linkki valokuviin on ”ajankohtaista” osiossa.