Fortnight.

adventure

Me too Bilbo, me too.

So, in two weeks I’ll be in Münich, Germany, starting my six month exchange period. I’m currently studying tourism at JAMK University of Applied sciences, and Münich University of Sciences’s tourism department will be my new home. Of course not my actual home, but, you know.

Everything should be in order by now, but I can’t help but feel that I have forgotten something reaaally important. My learning agreement and other paperwork are signed and approved, I got an apartment in student residence hall via Studentenwerk, I’ve booked my flights and I don’t need visa. Maybe I’m just starting to panic.

And samma på finska!

Heippa vaan kaikille! Eli tosiaan heillekin jotka eivät vielä tiedä niin lähtö kohti Müncheniä lähestyy kovaa vauhtia! Kaiken pitäisi pikkuhiljaa alkaa olla järjestyksessä, mutta edelleen tuntuu siltä että olisin unohtanut jotain hyvin oleellista. Tosin paperihommien pitäisi olla kunnossa, opiskelijakämppä odottaa sisäänmuuttoa ja lentoliputkin on jo takataskussa. Ehkä se on vaan se paniikki joka pikkuhiljaa alkaa hiipiä niskaan, pitäähän sitä puoleksi vuodeksi kuitenkin hypätä ihan tuntemattomaan. Onneksi elämä on muutenkin yhtä suurta seikkailua!

xoxo,

Heidi