Ready, Set, Go!

I can`t believe it. Only 1,5 weeks to go and then my adventure in Karlsruhe will begin. I guess that I thought that preparing this trip would be much easier, but I was wrong. I have never been more stressed. There has been big arrangements like moving out from my old flat, applying for money and moving to Eastern Finland. I am leaving in ten days, but I don`t have any idea where I am going to stay in Karlsruhe. As someone might know, I spent 2,5 months working in Leipzig in summer 2014,  but now I am more worried than I was back then.

Mie en voi uskoa, että lähtöön on enää 1,5 viikkoa. Alussa luulin, että valmistelut olisi jotenkin helpompia, mutta en ole koskaan ollut näin stressaantunut kuin nyt. Tähän aikaan ennen lähtöä on kuulunut mm. muutto pois Jyväskylän asunnosta, tukien hakemista ja Itä-Suomeen muutto. Lähtö on jo 10 päivän päästä, mutta mulla ei ole vieläkään asuntoa Saksassa. Joku saattaakin tietää, että olin kesällä 2014 Leipzigissa töissä, mutta silloinkaan en ollut näin stressaantunu.

20160215_202030[1]

I have been trying to forget the stress and keep busy. I guess I will get rid of the stress as soon as I get the place to live.

Ole yrittänyt pysyä liikkeessä ja unohtaa stressin. Ja olo varmasti helpottaa heti kun saan asunnon.

 

-Elina

1 Comment