Girls Just Want To Have Fun

Hey again!

Radio silence is now over, I can post again. So much has happened in past few weeks. I moved to a new flat, I have been studying, talking German, making friends, doing sports and TRAVELING! Last week I felt lonely, sad and just wanted to pack my things and go home. But I should always listen people, that are more wiser than me, and believe that things get better. Now I live in a CLEAN, TIDY, cozy and comfrtable flat, I have friends and I actually have been happy here. But anyway, last weekend we traveled to Heidelberg, and after that to Frankfurt. Because that weekend caused lack of sleep, this week has been very hard to cope 😀 But Easter Holiday is finally here, and I can spend it by sleeping, relaxing and watching Grand Hotel in Netflix. Okay, I am going to do something else as well, but tomorrow I am just going to relax 🙂

Back to the trip, we started our trip on Friday morning by traveling by train to Heidelberg.

Radiohiljaisuus on ohi, ja voin taas postata. Viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut paljon kaikkea. Muutin uuteen asuntoon, opiskelua on ollut paljon, olen puhunut paljon saksaa, urheillut ja viimein MATKUSTELLUT! Viim viikolla olo oli vielä yksinäinen ja surullinen ja oikeastan halusin vain pakata kamat ja lähteä kotiin. Olisi vaan pitänyt uskoa, että kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu 😀 Nyt asun uudessa SIISTISSÄ kodissa, ja minulla on uusia kavereita, ja olen ollut oikeasti onnellinen täällä. Mutta kuitenkin, viime viikonloppuna matkattiin Heidelbergiin ja Frankfurttiin. Sinä viikonloppuna tuli sen verran unenpuutosta, että tällä viikolla oli aika rankkaa 😀 Mutta nyt alkoi pääsiäinen ja loma, joten voin kuluttaa aikaa nukkumalla, rentoutumalla, ja Netflixiä katsomalla. Joo, aion tehdä muutakin, mutta huomisen suunnitelma on vaan rentoutua!

Mutta matka viikonloppuna alkoi junamatkalla Heidelbergiin20160318_161033

Heidelberg is a really cozy, small town, with a lot of historical architecture. We hiked to the castle and took a lot of pictures. The view from the castle was just amazing.

Heidelberg on mukava pikkukaupunki, jossa on paljon historiallista arkkitehtuuria. me kiivettiin linnalle, ja otettiin paljon kuvia. Näkymä linnasta oli uskomaton.

20160318_161648

20160318_181510

20160318_145735

It was a really warm day, and after all the climbing, hiking and crazy-tourist-workout it was time to eat some local food.

Päivä Heidelbergissä oli todella lämmin, ja kaiken sen kiipeilyn ja kävelyn jälkeen oli aika syödä paikallista ruokaa.

20160318_172505

After we got to the hotel we were very tired, all we capable to do was eating cake 😀

Hotellille pääsyn jälkeen oltiin väsyneitä, iltapalaksi syötiin kuitenkin kakkua 😀

 

I will post the photos of Frankfurt later, when I have more power and time 🙂

Loput kuvat ja kertomukset Frankfurtista tulee myöhemmin kun on voimaa ja aikaa 🙂

 

Bis später

Elina

 

2 Comments

  1. Terveiset ukilta ja mummolta! Oli hyviä kuvia, laita useammin ja enemmän!!

  2. aika #carriediaries otsikko muuten hyvä postaus :> ps katoitko jo kaikki jns poliisit?