Alumnin ääni -webinaarisarja

Alumnin ääni -webinaarin vieraana Kaisa Wallinheimo: Ihminen tarvitsee hyvän suhteen omaan kehoonsa (14.1.2022)

Tervetuloa seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Alumnin ääni -webinaarisarjaa! Voit seurata webinaaria livenä aamukahvin äärellä tai kuunnella lähetystä podcastina ja lähteä vaikka aamulenkille Jamkin alumnin seurassa.

14.1.2022 aamukahvivieraanamme on Jamkin alumni Kaisa Wallinheimo, jonka kanssa pohditaan, miksi jokainen ihminen tarvitsee hyvän suhteen omaan kehoonsa.

Kaisa Wallinheimo 2022
Kaisa Wallinheimo. Kuva: Stina Hautala.

Liikunnan ja terveystiedon opettaja, fysioterapeutti ja hyvinvointiyrittäjä, Jamkin alumni Kaisa Wallinheimon kanssa hyvinvoinnista ja hyvästä kehosuhteesta on keskustelemassa JAMKin Hyvinvointiyksikön alumnivastaava Vesa Kuhanen.

Kaisa ja Vesa pohtivat myös jatkuvaa oppimista ja Jamkin alumniutta. Minkälaista yhteistyötä Jamk tekee alumnien kanssa erityisesti sote-alalla? Entä mitä alumnius voisi parhaimmillaan antaa alumnille?

Lähetyksen jälkeen keskustelu jatkuu LinkedInissä.

Käytössä aihetunnisteet #alumninääni ja #jamkalumni Tule mukaan!

Lue lisää Jamkin alumnitoiminnasta: www.jamk.fi/alumni

Lisätiedot:

Jätä kommentti