Uutta: Alumnin ääni -podcastit

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun uutta Alumnin ääni -podcast-sarjaa! Voit seurata webinaaria livenä tai kuunnella lähetystä podcastina ja lähteä vaikka aamulenkille Jamkin alumnin seurassa.

Lähetyksen jälkeen keskustelu jatkuu LinkedInissä. Käytössä aihetunnisteet #alumninääni ja #jamkalumni

Tammikuun teemana on hyvinvointi ja hyvä kehosuhde

Kaisa Wallinheimo: Jokainen ihminen tarvitsee hyvän suhteen omaan kehoonsa.

Perjantaina 14.1.2022 klo 9.00 podcast-sarjan avaa JAMKin alumni, liikunnan ja terveystiedon opettaja, fysioterapeutti ja hyvinvointiyrittäjä Kaisa Wallinheimo. Alumnin kanssa keskustelee JAMKin Hyvinvointiyksikön alumnivastaava Vesa Kuhanen.

Maaliskuussa pohditaan aikuisena oppimisen tematiikkaa ja työpaikoilla tapahtuvaa oppimista

Liisi Pohjola: Mikä aikuisena oppimiseen vaikuttaa? Kuinka jatkuva oppiminen työn rinnalla mahdollistuu?

Perjantaina 25.3.2022 klo 9.00 mietitään sitä, miten oppiminen muuttuu iän myötä.

Sosiaali- ja terveysalan opettaja AmO, sairaanhoitaja Liisi Pohjola kertoo ajatuksiaan oppimisesta, osaamisen kehittämisestä työn ohessa ja kokemuksiaan omalta urapolultaan. Alumnimme seurana aamukahvilla on Jamkin ammatillisen opettajakorkeakoulun alumnivastaava Jaana Ahlqvist. Samalla juhlistetaan AOKK:n 60 vuotista taivalta.

Toukokuussa keskustellaan yrityskulttuurin rakentamisesta

Hanne-Mari Miskala

Hanne-Mari Miskala: Ei rahalla vaan rakkaudella.

Perjantaina 13.5.2022 klo 9.00 Jamkin alumnikahvilla on asiaa yrityskulttuurista, johtamisesta ja lupausten lunastamisesta. Miten yrityskulttuuria ja työnantajamielikuvaa rakennetaan koko työyhteisön voimin? Jamkin alumnin, Human Resources Director Hanne-Mari Miskalan kanssa on aiheesta keskustelemassa Tiimiakatemian Janne Roiha.

Tule kuulolle ja jatka keskustelua kanssamme LinkedInissä!