Kuntoutuksen ohjaaja (AMK) – auta opinnäytetyössä

Jamkissa tehdään paljon opinnäytetöitä, joissa alumnien näkemykset työelämän edustajina ja Jamkin koulutuksen käyneinä ovat kullanarvoisia. Julkaisemme mielellämme hakukuulutuksia erilaisiin alumnikyselyihin ja muihin yhteistyötoiveisiin Alumnin ääni -blogissa. Opinnäytetyön tekijä, olethan yhteydessä alumni@jamk.fi, niin saat tukea ja näkyvyyttä opinnäytetyöllesi. 

Hyvä kuntoutuksen ohjaaja (AMK) -tutkinnon suorittanut Jyväskylän ammattikorkeakoulun alumni!

Oletko valmistunut Jamkista vv. 2014-2020? Vastaisitko siinä tapauksessa allaolevaan verkkokyselyyn ja auttaisit opinnäytetyön tekijöitä selvittämään kuntoutuksen ohjaajiksi valmistuneiden työllisyystilannetta?

Olemme Jyväskylän ammattikorkeakoulusta kuntoutuksen ohjaaja (AMK) koulutus-ohjelmasta keväällä 2022 valmistuvia opiskelijoita. Opinnäytetyönämme selvitämme kuntoutuksen ohjaajiksi (AMK) vuosina 2014–2020 valmistuneiden Jamkin alumnien tämänhetkistä työllisyystilannetta ja siihen yhteydessä olevia tekijöitä.

Luotettavien tulosten saamiseksi toivoisimme, että mahdollisimman moni vastaisi verkkokyselyymme.

AMK-opinnäytetyön toimeksiantajana on Jamk. Vastausaika on 5–10 minuuttia. Kysely on auki 20.2.2022 asti. Vastaukset käsitellään ja analysoidaan täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta eteenpäin. Valmis opinnäytetyö julkaistaan Theseus–tietokannassa.

Linkki kyselyyn: https://lnkd.in/dhhq2zKi

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

Lisätiedot
Tuuli Kuusela / N3045(at)student.jamk.fi
Jari Friman / N3479(at)student.jamk.fi