Tuomo Vilkkilä istuu nojatuolissa

Alumnin ääni -vieraana 9.9.2022 Tuomo Vilkkilä: uusiutuva energiantuotanto, huoltovarmuus ja sujuva yhteistyö tulevaisuutta turvaamassa

Tervetuloa seuraamaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Alumnin ääni -sarjaa! Voit seurata webinaaria livenä tai kuunnella lähetystä podcastina ja lähteä vaikka lenkille Jamkin alumnin seurassa. Perjantaina 9.9. alumnikahvivieraanamme on toimitusjohtaja, agrologi (YAMK) Tuomo Vilkkilä, jonka kanssa keskustelemassa on Jamkin Biotalousinstituutin alumnivastaava Annemari Sinikorpi. Keskustelemme muun muassa uusiutuvasta energiasta ja huoltovarmuudesta.  

Tuomo Vilkkilä on Saarijärven Vesihuolto Oy:n ja Saarijärven Kaukolämpö Oy:n toimitusjohtaja, agrologi (AMK). Saarijärven Kaukolämmöllä on lämpölaitos Biotalouskampuksella, mikä tarjoaa myös Jamkin opiskelijoille mahdollisuuden tutustua uusiutuvan energian tuotantoon käytännössä. Vilkkilä pitää yhteistyötä Jamkin kanssa merkittävänä myös yrityksen toiminnan kehittämisen kannalta, sijaitseehan kampuksella myös Jamk Biotalousinstituutin tuotekehitys- ja testauslaboratoriot.

Webinaarissa keskustellaan paitsi yhteistyöstä, myös energiantuotannon turvaamisesta ja laajemminkin huoltovarmuudesta. Kuinka huolehdimme siitä, että Suomessa riittää energiaa, ruokaa ja puhdasta vettä?

Linkki webinaariin

Lähetyksen jälkeen keskustelu jatkuu LinkedInissä. Käytössä aihetunnisteet #alumninääni ja #jamkalumni Jamk LinkedIn