Mitä alumnit toivovat JAMKO alumneilta? – Jäsenkyselyn tulokset

Jäsenkyselyn tulokset kertovat kivaa tarinaa. 89 % kyselyyn vastanneista alumneista on kiinnostunut liittymään JAMKO alumnien jäseneksi. Eniten JAMKO alumnien toiminnan kautta haluttiin pitää yhteyttä vanhoihin kontakteihin sekä luoda uusia. Verkostoitumisen kannalta hyväksi kanavaksi koettiin epäviralliset tapaamiset. Koulutukset ja toiminta opiskelijakunta JAMKOn kanssa nähtiin myös kiinnostaviksi toimintatavoiksi.

Avoimen palautteen kautta esitettiin, että JAMKO alumnien toiminnan ei tulisi olla tekemistä pakon edessä.  Kritiikkiä alumneille annettiin pienen piirin sisällä tapahtuvasta toiminnasta. Myös puhtaasti tiedottamisen ongelma koettiin vaivaavan alumneja.

Tämän vuoden hallituksen ideana on ollut avata JAMKO alumnien toimintaa pienen piirin pyörittelystä isomman porukan yhteisöksi. Myös toiminnan järkeistäminen on tärkeää. JAMKO alumnien on palveltava alumnejaan, eikä vuosittain järjestää toimintaa ilman tarkoitusta ja ideaa. Tiedottamisen problematiikkaan olemme jo tarttuneet Facebook ja LinkedIn -sivujen sekä blogikirjoitusten kautta. Kehittämistä riittää toki vielä, mutta matkalla ollaan.

Kiitos kaikille jäsenkyselyyn vastanneille. Palautetta otetaan mielellään tulevaisuudessakin vastaan. Palautteen avulla osaamme suunnatta alumnien toimintaa oikeaan suuntaan. Toukokuulle järjestämme uuden alumnitapaamiseen ja jäsenrekisteri laitetaan pystyyn piakkon! Nähdään ja kuullaan!

Lisätietoja alumnitoiminnasta:

http://jamko.fi/fi/opiskelijakunta/jamko-alumnit/

LinkedIn- ryhmä