Älykoti

Älykoti – Sosiaalinen, teknologinen ja virtuaalinen oppimis- ja kehittämisympäristö -hankkeen vaiheiden selvittelyä sekä varsinaisen Älykoti tilan rakentumisen seurantaa projektin eri toimijoiden silmin.

Autoilun päivä Puistokadulla perjantaina 7.10.

 

Tervetuloa  perjantaina 7.10.2011 Puistokadulle Respectan ja Älykoti -hankkeen järjestämään autoilun päivään!
Luentoja järjestetään kaksi (samansisältöistä), joissa sisältöinä mm. auton muuttaminen invakäyttöön, erikoisvälineiden hankinta ja asennus, rahoitusjärjestelyt, vakuutukset sekä erilaiset hakemukset. Luennoitsijoina myyntineuvottelija Esa Pirttikoski / Respecta ja tuotepäällikkö Sami Salonen / Respecta.

Luennot järjestetään kello 10.00-11.00 ja kello 12.00-13.00 Kuntalassa, Puistokatu 35 A, jonka jälkeen Älykodin pihalla on mahdollisuus tutustua esittelyautoon, jossa esittelyssä Respectan autoilun apuvälineet. 

Tilaisuus on maksuton, eikä edellytä ennakkoilmoittautumisia. Kuntalaan mahtuu noin 100 henkilöä.

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*