Älykoti

Älykoti – Sosiaalinen, teknologinen ja virtuaalinen oppimis- ja kehittämisympäristö -hankkeen vaiheiden selvittelyä sekä varsinaisen Älykoti tilan rakentumisen seurantaa projektin eri toimijoiden silmin.

Älykodin henkilöstöä tavattavissa messuilla Tampereella 10-12.11.

Älykoti Jyväskylä osallistuu Tampereella järjestettäville Apuväline, Hyvinvointi & Koti messuille 10-12-11. Messut pidetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

Älykodin toimintaan pääset perehtymään messuosastolla 917, jossa Älykotia ja sen toimintaa esittelevät lehtori Mari Kantanen, toimintaterapeuttiopiskelija Jonna Paltamaa, hankkeen osatoteuttaja Merja Jalkanen sekä projektipäällikkö Essi Heimovaara-Kotonen. Älykoti esittäytyy myös perjantaina Toimivan Kodin järjestämässä Turvallinen ja aktiivinen arki -seminaarissa  Tähtien salissa.

Jos sinulla ei ole vielä lippua messuille ja sellaisen haluat –  ota yhteys projektipäällikköön pikaisesti. Tarjolla on vielä kymmenkuntalippua, jotka oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn messuille 11.-12.11. (pe,la)!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*