Älykoti

Älykoti – Sosiaalinen, teknologinen ja virtuaalinen oppimis- ja kehittämisympäristö -hankkeen vaiheiden selvittelyä sekä varsinaisen Älykoti tilan rakentumisen seurantaa projektin eri toimijoiden silmin.

Älykoti Apuvälinemessuilla

Älykodin "terassi" Apuväline messuilla Älykodin visiitti Apuväline, Koti ja hyvinvointi messuilla Tampereella oli erittäin onnistunut ja jopa odotukset ylittävä! Messuilla vieraili kolmen päivän aikana lähes 12 000 kävijää ja osa heistä käväisi myös Älykodin osastolla. Esitteitäkin saatiin painattaa lisää jopa kahteen otteeseen ja terveelliset tarjottavat Älykodin terassilla tekivät mukavasti kauppansa. Ilahduttavaa oli myös huomata, että osa messuvieraista hakeutui ständillemme varta vasten kuulemaan mitä Älykodin ympärillä tapahtuu ja missä mennään. Myös useat yritysedustajat olivat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä Älykodin kanssa ja ensimmäisiä tuotekehitysprojekteja ollaan käynnistelemässä lähipäivinä. Älykoti esittäytyi myös Toimivan kodin järjestämässä seminaarissa ja jatkoyhteityötä muiden kotien kanssa suunniteltiin.

Voit käydä vilkaisemassa messuilla pyörineen videon oheisesta linkistä http://www.youtube.com/watch?v=h9Ter4ltGlk

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*