Älykoti

Älykoti – Sosiaalinen, teknologinen ja virtuaalinen oppimis- ja kehittämisympäristö -hankkeen vaiheiden selvittelyä sekä varsinaisen Älykoti tilan rakentumisen seurantaa projektin eri toimijoiden silmin.

Älykoti alueuutisissa illalla klo:19.00

Alueuutisten kuvausryhmä kävi tekemässä uutisjutun Keski-Suomen uutisiin tänään aamupäivällä. Sysäys uutisointiin on Älykodin avoimissa ovissa. Älykoti avasi tänään ovensa käynnistämällä ”virallisesti” avointen ovien toiminnan, joka jatkuu keskiviikkoisin klo:9:00 -13.00, poislukien koulujen loma-ajat ja pyhät. Avointen ovien aikaan Älykotiin voi tulla tutustumaan kuka tahansa itsenäisen ja turvallisen asumisen ratkaisuista kiinnostunut henkilö. Ryhmiä pyydetään sopimaan käynnit etukäteen.

Ryhmäesittelyjä voi tiedustella Älykodin harjoittelijoilta sähköpostitse osoitteesta alykoti@jamk.fi. Älykodissa harjoittelujaksolla olevat opiseklijat vastaavat esittelytoinnan koordinoinnista ja osasta esittelyjä.

Tervetuloa tutustumaan, ovet ovat auki!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*