Älykoti

Älykoti – Sosiaalinen, teknologinen ja virtuaalinen oppimis- ja kehittämisympäristö -hankkeen vaiheiden selvittelyä sekä varsinaisen Älykoti tilan rakentumisen seurantaa projektin eri toimijoiden silmin.

Älykodin virtuaaliesittely livenä

 

 

Ensi maanantaina 12.12 klo 10.30 alkaen Älykodin esittelyä on mahdollista seurata myös livenä seuraavan linkin takaa www.jamk.fi/alykotilive

Esittely on alun alkujaan tarkoitettu Joensuussa opiskeleville toimintaterapeuteille, mutta myös muu yleisö on oikein tervetullutta seuraamaan esittelyä! Kysymyksiä ja kommentteja on myös mahdollista esittää chat -kanavan kautta. Älykotiesittelystä vastaavat Älykodissa harjoittelujaksolla parhaillaan olevat toimintaterapeuttiopiskelijat Noora Mehto ja Virpi Nykänen. Virtuaaliesittelyjä on toteutettu jo pari kertaa aiemminkin mm. viime kuussa Northamptoniin.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*