Vietnam BOOSTaa myös omilla nettisivuilla

wwwsivut_blogiin_617x349

Tiesitkö, että yhteistyömme Vietnamissa juontaa juurensa aina 1990-luvulle? Entä onko nykyinen BOOST-projektimme sinulle tuttu?

Vietnamissa käynnissä olevalle BOOST-projektillemme on avattu omat nettisivut. Sivuilta löydät perusfaktat projektista, voit lukea projektin ajankohtaisia kuulumisia, saat tietoa tulevista tapahtumista ja saavutetuista tuloksista sekä löydät myös tietoa menneistä yhteistyöprojekteistamme Vietnamissa.

Hankeviestinnässä on haasteensa

Miten ihmeessä saamme kerrottua hankkeen kehittämistoimista ja tuloksista mahdollisimman monelle? Ketä hankkeen asiat kiinnostavat? Millä tavoin kerrottuna ne tavoittavat eri ihmiset?

BOOST-hankkeen viestintäsuunnitelmassa on perinteisen sisäisen ja ulkoisen viestinnän lisäksi ajateltu erilaisia lukijoita. Jotkut haluavat lukea tarinoita ja päästä niiden avulla sisään hankkeessa elettyyn ja koettuun. Toiset taas ahmivat hankkeen perusfaktoja: mikä rahoitus, kuka koordinoi, milloin ja missä työskennellään. On myös niitä, jotka eivät kymmenenkään infon jälkeen ole koskaan kuullut hankkeesta mitään – mikään informaatiosta ei ole koskettanut ja tarttunut mieleen.

Nämä erilaiset orientaatiot hankeinformaatioon eivät ole este, vaan kimmoke hankeviestinnän kehittämiseen. BOOST-hankkeen blogit ovat tarinallisia juttuja, joissa hankeasioiden lisäksi kerrotaan erilaisista kokemuksista Vietnamissa. Lehtiartikkeleissa BOOST-hanke on yhtenä esimerkkinä ammattikorkeakoulun kansainvälisestä toiminnasta ja yhteistyöstä. BOOSTin nettisivuilla on hankkeen perustietoja, mutta myös mielenkiintoisia nostoja yhteistyöstä vietnamilaisten kanssa, joita pystytään päivittämään hanketyön edetessä.

Kansainvälisen HEI ICI -projektin sivut ovat englanninkieliset, sillä englanti on myös projektin pääkielenä. Uudet sivut ovat uusi hyvä kanava levittää projektitietoa eteenpäin ja saada työn tulokset näkyviin. Tutustu tästä: www.jamk.fi/vietnam.

Jätä kommentti