Uusia ideoita BETT-messuilta

Minna ja Satu kävivät tutustumassa BETT-messujen antiin ATTEn näkökulmasta tammikuussa. BETT-lyhenne tulee sanoista British Educational Training and Technology show eli messut käsittelivät opetusteknologiaa hyvin laajasti ymmärrettynä. Tarjolla oli satoja näytteilleasettajia aina oppimisympäristöjen kalusteratkaisujen toimittajista internetturvallisuuden asiantuntijoihin. Tarjolla oli myös seminaariesityksiä eri teemoista. Meidän mielenkiintomme kohdistui ATTE-hankkeen puitteissa oppimisympäristöjen kehittämiseen sekä joustavien ja mobiilien teknologiaratkaisujen etsimiseen. Messujen parasta antia oli nähdä ja kuulla muiden maiden oppimisympäristöjen kehittämisprojekteista ja huomata, että olemme aivan oikealla tiellä. Oppimiskäsitysten ja opetusmenetelmien muuttuessa myös tilojen täytyy muuttua ja vastata toiminnan ja teknologian asettamiin vaatimuksiin. Löysimme messuilta myös innostavia kalusteratkaisuja sekä ratkaisuja interaktiivisten valkotaulujen osalta. Nämä löydöt auttavat meitä hankkeessa eteenpäin!

Kuvia BETT-messujen annista voi kurkata Ajatus liikkuu sivustoltamme.