(Bio)energisiä mietteitä

Tämä ei ole aprillipila, vaikka näin aprillipäivän kynnyksellä Bioenergisiä tuulahduksia -blogimme liikkeelle lanseerataankin. JAMKin Bioenergiakeskus tarttuu ajan haasteisiin ja hyppää sosiaalisen median pyörteisiin – toivottavasti energisesti, pirteästi ja keskustelua herätellen!!

Bioenergia on nostettu JAMKissa aluekehitystyön kärkeen – ”ydinkärjeksi” – niin kuin meille osuvasti välistä heitellään.  Ydinenergia ei sentään tontillemme kuulu, vaan keskitymme blogeissamme pohtimaan uusiutuvaan energiaan  liittyviä haasteita ruohonjuuritason puurtajien ja kehittäjien näkökulmasta – huumoria unohtamatta. Tekevälle sattuu  ja tapahtuu…

Blogimme on nk. ryhmäblogi, jota kirjoittamaan ovat lupautuneet allekirjoittaneen lisäksi Laura Vertainen, Markku Paananen, Asmo Erjava, Janne Nalkki ja Juha Järvinen. Pääset lukemaan mietteitämme satunnaisen epäsäännöllisessä järjestyksessä. Aiheetkin vaihtelevat mailta ja mannuilta soille ja saloille, kattilasta piipunnokkaan, harvesterin ohjaimista bioenergiakoulutukseen – ja siltä väliltä.

Ota kantaa ja haasta meitä keskusteluun!!