Ovet auki

Aurinko paistaa, linnut laulaa ja luonto pöllyää. On kevät.  Saarijärven Tarvaalan Luonnonvarainstituutin kainaloisena majaileva Bioenergiakeskus avaa ovensa tulla, olla ja ihmetellä. Tiistaina 4.5. 2010 klo 10-16 ovat ovemme avoinna tuleville opiskelijoillemme, lukioiden ja muiden oppilaitosten opettajille, sidosryhmille, ystäville ja kylänmiehille. Niin ja ennen kaikkea Sinulle!

Esittelemme esimerkkien avulla, miten elämme todeksi paljon puhuttua osaamistamme. Meitä on moneksi – tule ja bongaa aihe joka kolahtaa juuri sinuun. Tule oppimaan jotain, mistä et ole koskaan kuullutkaan, tai edes osannut unelmoida tahtovasi tietää. Vartin välein estradille nousee asiantuntija kera pienen tietoiskun sydäntään lähellä olevasta aiheesta.

Bioenergian ohella Tarvaalan maalaisidyllissä majailevat Maatalous ja Ympäristö. Tiimien toimijat päivystävät valmiina vastaamaan kysymyksiin, kertomaan talomme toiminnasta ja mahdollisuuksista yhteistyöhön. Tule ja tuo kaverisikin!

TERVETULOA