IFMEttä katsomaan!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö järjestää 25.-27.11.2010 kansainvälisen IFME-konferenssin (International Forum of Mechanical Engineering) Rajakadulla Jyväskylässä. Järjestelyvastuun kantaa konetekniikan tulosalue, mutta myös Bioenergiakeskus on menossa mukana. Haaste on yhteinen. Viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman teema on tänä vuonna uusiutuva energia, mikä istuu meille mainiosti.

Tapahtuma kokoaa yhteen erityisesti eurooppalaisia vaikuttajia, yrityksiä, tutkimus- ja kehittämisorganisaatioita. Aiempina vuosina IFMEssä on ihmetelty mm. Kiina-ilmiötä, globalisaation koukeroita, laatu- ja ympäristöasioita sekä tuotekehityksen haasteita. Tänä vuonna siis pureudutaan ajankohtaisiin UE-haasteisiin ja -mahdollisuuksiin.

IFME 2010:een on vielä mahdollista ilmoittautua. Asiantuntija-alustuksia pääsee seuraamaan ja työpajoihin ym. tapahtuman rientoihin voi osallistua, kun käy rekisteröitymässä IFMEn sivuilla 12.11.2010 mennessä. Klikkaa tästä ja tule mukaan!

Mikäli yrityksiä tai muita alan toimijoita kiinnostaa olla mukana tapahtuman yhteyteen rakennettavassa näyttelyssä, kannattaa olla järjestäjiin ripeästi yhteydessä. Renewable Energy Exhibiotionissa on mahdollista esitellä osaamistamme, laajentaa verkostoja ja ehkä tehdä konkreettista kauppaakin. Mukaan on ilmoittautunut useita maakuntamme kärkiyrityksiä – ja mikä parasta, näyttely ei maksa mitään!

Tervetuloa mukaan! Tavataan ja verkostoidutaan IFMEssä!