Opiskelevien yrittäjien yhteisö

Yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden yhteisö – aloitustilaisuus ke 9.5. klo 17.00

Paikka ja aika: Agora, Piato (Mattilanniemi 2), ke 9.5. klo 17.00-19.00

Tavoitteenamme on käynnistää yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden yhteisö ja kyseessä on yhteisön aloitustilaisuus. keräämme yhteisöön Jyväskylän korkeakouluissa opiskelevat yrittäjät sekä yrittäjyydestä kiinnostuneet henkilöt. Tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua sekä vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa. Tapahtuman aikana kuulemme myös opiskelevien yrittäjien tarinoita siitä miten he päätyivät yrittäjäksi ja minkälaista toimintaa he tällä hetkellä pyörittävät. Jos toimit yrittäjänä tai olet yrittäjähenkinen, kannattaa sinun tulla paikalle.

Kertauksena vielä miksi tulisit:

*Mahdollisuus tutustua saman henkisiin ihmisiin

*Saada tietoa yrittämisen mahdollisuuksista

*Opiskelun ja yrittämisen yhdistäminen

*Yrittäjähenkisille ihmisille on kysyntää työnantajien suunnalta

*Mahdollisuus löytää tuleva työnantaja

 

Terveisin

Janne Puustinen, janne@dealfins.com

Samir Abbassi, samir@dealfins.com