Yli ja ulos

Olen ollut JAMK Generatorissa harjoittelussa tammikuun alusta ja kuten kaikki hyvä, niin loppuu harjoittelunikin. Olen ollut kehittämässä Generatorin viestintää ja sisällöntuotantoa. Olen päässyt harjoitteluni aikana myös tekemään monenlaista tutkimusta sekä erilaisia kartoituksia liittyen JAMKin yrittäjyystoimintaan. Olen toiminut Generatorin rataston osana ja minut on otettiin todella hyvin mukaan Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluiden tiimiin.

Tämän puolen vuoden aikana olen päässyt näkemään eri kokosia ja näkösiä projekteja vietävän alusta loppuun, ollut mukana erilaisissa Generatorin markkinointikokeiluissa kuten Pimp My Pulpet ja Let’s Play-treffit. Olen päässyt haastattelemaan JAMKin eri asiantuntijoita olemalla mukana esimerkiksi Vuoden Yrittäjyystekokilpailussa. Olen tuottanut materiaalia Generatorin Facebookkiin, blogiin sekä Youtubeen.Suolana pohjalla koko kevään valmisteltu Innovaatiokuukausi saatiin eilen päätökseen. Innovaatiokuukausi oli suurin ja tärkein kokonaisuus harjoittelussani johon pääsin osallistumaan. Itse kurssi antoi myös paljon eväitä jatkoon.

Harjoittelun ansioista olen saanut roppakaupalla itsevarmuutta ja luottamusta omiin taitoihini. Olen saanut toimia tukevassa ja innostavassa työympäristössä, josta muun muassa sain idean opinnäytetyöllenikin. Voin suositella JAMK Generatoria huoletta kaikille harjoittelupaikaksi, varsinkin niille joita kiinnostaa yrittäjyys niin sisäisesti tai ulkoisesti. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Generatoriin.

Kiitos kaikille joiden kanssa pääsin työskentelemään kevään aikana. Helteistä kesää kaikille!