Kansainvälistä tutkimustietoa vastuullisuudesta

JAMKin Lutakon kampuksella vietetään parhaillaan vastuullisuusviikkoa. Kuka tahansa voi tehdä kestävän arkielämän valinnan osallistumalla esimerkiksi tuunauspajaan tai tuomalla puhkiluetun pokkarinsa vaihtohyllyyn. Lutakon vastuullisuusviikosta kerrotaan lisää JAMKin tapahtumakalenterissa. Liiketoiminta ja palvelut -yksikössä paneudutaan vastuullisuuteen myös yritysten kehittämisprojekteissa.

Kirjasto tarjoaa parhaillaan kansainvälistä tutkimustietoa vastuullisuuspohdintojen tueksi. Jamkilaisten testattavana on Unescon soveltava ja poikkitieteellinen Encyclopedia of Life Support Systems -aineisto. Sähköinen tietoteos jakaantuu 20 aihealueeseen, joissa kaikissa on tarjolla hakuteoksia ”elämäntieteistä” ja kestävästä kehityksestä, yhteensä 600 eri kirjaa lähdeviitteineen. Kirjoittajina on alojensa asiantuntijoita ympäri maailmaa, myös suomalaistutkijoita. Käy tutustumassa vaikkapa luonnonvarojen hyödyntämisen ja vesitalouden kysymyksiin, maankäyttöön, kansainväliseen kauppaan, elintarviketuotantoon tai energiateknologiaan EOLSSissa! Hakusivulta pääset kirjojen luetteloon klikkaamalla ”Table of Contents”.

Jätä kommentti