Loma loppui, suunnittele jo seuraavaa!

Töihin palaaminen kesäloman jälkeen ei kai niin herkkua ole. Keskisuomalaisessa oli viikonloppuna juttu, jossa vinkattiin, että yksi keino helpottaa ahdistusta on miettiä jo seuraavaa vapaata. Varsin tehokas keino, toimi ainakin omalla kohdallani 😉 Myös Duodecimin artikkeli loman psyykkisistä terveysvaikutuksista kannattaa lukea, niin osaa suunnitella sen seuraavan loman tai vapaan mahdollisimman terveysvaikutteiseksi.

Jos taas tuntuu siltä, että koko elämä on loman jälkeen sekaisin, asiaan liittyvää elämäntaito-kirjallisuutta voi käydä lainaamassa JAMKin kirjastossa, joka on tänään kesän jälkeen ensimmäistä päivää auki.

Tästä se taas lähtee!

Kirsi Laasasenaho

Artikkeleiden lukeminen vaatii JAMKin verkkotunnukset

Ahola, K. 2012. Kesäloman ja muun vapaa-ajan psyykkiset terveysvaikutukset. Duodecim 13, 1399-1402

Valkonen, P. 2012. Rohkeasti lomalta töihin. Keskisuomalainen 28.7.2012. (linkki vie Keskisuomalaisen arkiston etusivulle, käytä Hae arkistosta -toimintoa)

 

Jätä kommentti