Hyvä opinnäytetyö

JAMKissa tehdään hyviä opinnäytetöitä. Kirjasto kohtaa opinnäytteen tekijän mm. opetuksissa, raportointiohjeessa, opparisaunoissa ja oppariblogissa mutta meiltä kysellään usein mistä löytää hyvän opinnäytetyön. Keräsin alle listan josta toivottavasti on opparintekijälle hyötyä. Tieto on kerätty JAMKin verkkosivuilta ja JAMK.fi-asiakaslehden opinnäyte-esittelyistä.

Tämän listan sisältämiä töitä ei pidä käyttää kritiikittömästi mallina, vaan muista aina seurata annettuja ohjeita ja suosituksia, ole aktiivinen ja huolellinen ja seuraa JAMKin ohjeistuksia. Tutustu opinto-oppaaseen ja erityisesti opinnäyte-osioon.

Kelpuutin tälle ”minilistalle” vain Theseuksessa julkaistuja tuoreita sähköisiä opinnäytteitä. Painetut opparit löydät Janetista.

Loppuvuonna 2013 palkittuja oppareita:

JAMK.FI-lehti 2/2013

JAMK.FI 1/2013

Lisää opinnäytetöitä ja osan JAMKin julkaisuista löydät Theseuksesta!

Lopuksi vinkki! Hyviä lähteitä oppariin voit löytää mm. kirjaston alakohtaisista oppaista.

Teemu Makkonen

 

 

2 kommenttia

 1. Lisäyksenä vuoden 2014 JAMK.fi-lehden numeroista voi nostaa esiin ainakin seuraavat oppinnäytteet:

  Paula Juurakko: Kunta ruokapalvelujen tuottajana. Opinnäytetyö, ylempi amk. Jyväskylän ammattikorkeakoulu, palveluliiketoiminnan koulutusohjelma. 2014.
  http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201402052031

  Taina Talvitie: Ravitsemuslaadulla vastuullisuutta ruokapalveluihin: Tuotannonohjausjärjestelmien käyttö. Opinnäytetyö, ylempi amk. Jyväskylän ammattikorkeakoulu, palveluliiketoiminnan koulutusohjelma. 2014.
  http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201401201536

  Joonas Jokinen: Parempi johtaa hyvin. Hyvä johtajuus Keski-Suomen johtajien kokemana. Opinnäytetyö. Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketalouden koulutusohjelma. 2014.
  http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2014061112591

Jätä kommentti