Remonttia ja muuttoja, siitä on kirjaston kesä tehty

JAMKin kirjasto on sulkenut ovensa kesäksi 2014. Kirjaston sähköiset aineistot ovat kuitenkin jamkilaisten käytössä, samoin voitte vierailla Jyväskylän muissa kirjastoissa. Muistakaa kuitenkin lomailla ja ladata akkuja opintojen, työn ja harjoitteluiden ohella.

Kirjastossa on paiskittu ahkerasti töitä koko kevät ja alkukesä. Pääkampuksen kirjastoon on siirtynyt Lutakon kampuskirjastosta matkailu- ja ravitsemisalan kirjallisuus sekä siirtymässä on vielä rakennustekniikkaa. Syksyllä kun lukuvuosi alkaa pitäisi kaiken olla kunnossa kumpaisessakin kirjastossa, kirjat hyllyssä ja ovet auki.

Pääkampuksen kirjastossa tehdään remonttia: työmiehet kulkevat työkaluineen ja kirjasto näyttää siltä miltä sen remontissa pitääkin eli työmaalta. Remontti viivästyttää pääkampuksen kirjaston avaamista viikolla, Rajakadulla kirjaston ovet avautuvat vasta 11.8. kun Lutakossa, Tarvaalassa ja Musiikkikampuksella ovet avautuvat jo 4.8. Seuraa tiedotustamme www-sivuiltamme.

Pääkampuksen hyllyt tuli suojata remontin ajaksi.
Tietokoneet
Syksyllä tilan valloittavat opiskelijat, nyt työpisteet toimivat varastona.

Pelkkää remonttia ja muuttoa kirjaston kesä ei tietenkään ole. Olemme myös valmistautuneet ensi syksyyn hankkimalla syksyllä käynnistyville kursseille kirjallisuutta ja päivittäneet mm. opetusmateriaaleja. Viimeiset asiakkaat asioivat kirjastoissamme ennen juhannusta.

Oikein mukavaa kesäistä kesää kaikille!

Elokuussa taas, kirjastossa kohdataan!

Teemu Makkonen

Jätä kommentti