Tervetuloa kirjastoon!

Kirjasto palaa arkeen 28.8.2017 ja palvelemme normaalein aukioloajoin. Tervetuloa kirjastoon kirjojen ja muun aineiston, tilojen ja palveluiden pariin. Voit tarkastaa jokaisella kampuksellamme toimivien kirjastojen palvelu- ja aukioloajat täältä.

Jos kirjaston palvelut eivät ole sinulle vielä tutut, voisit aluksi tutustua lainauksesta ja kirjastokortista kertovaan sivuumme.

Kirjastosta saat myös monipuolisesti ohjausta ja vinkkejä tiedonhakuun, joten muistathan osallistua tiedonhankinnan tunneille. Tähän sivuun kannattaa tutustua, jos tiedonhakusi tuntuu haastavalta. Oppaat-sivuilta voit tarkastella millaisia e-aineistoja henkilökunnalle sinulle suosittaa. Muistathan, että kaikki painetut ja e-kirjat, opinnäytteet, lehdet ja tietokannat löydät Janetista. E-aineistoja voit myös etäkäyttää kotoasi Janetin kautta.

Janet
Etsitkö kirjaa? Avaa Janet ja löydä! https://janet.finna.fi/

Pääkampuksella ja Lutakon kampuskirjastolla voit omatoimisesti hyödyntää kirjastopalveluja kirjautumalla sisään kirjastoon. Tähän tarviset kirjastokorttiasi. Muistetaan, että turvallisuus on yhteinen asia. Pidetään kirjasto viihtyisänä ja huolehditaan, että ovet pidetään lukittuna eikä ulkopuolisia päästetä tiloihin. Luethan lisää omatoimikirjastosta täältä.

Tervetuloa siis kirjastoon. Ottakaa rohkeasti yhteyttä henkilökuntaan kun kysyttävää, ja antakaa palautetta. Kirjasto on asiakkaita varten.

Jätä kommentti