Kirjavuosi 2018

Viime vuosi oli tietokirjallisuuden vuosi. Tietokirjallisuuden myynti ylitti kaunokirjallisuuden myynnin ja sen epäillään johtuvan ihmisten tiedonjanosta 🙂 Vuoden myydyimmäksi kirjaksi kurvasi Kari Hotakaisen elämäkerta Kimi Räikkösestä. Ylen uutinen viime vuoden kirjamyynnistä.

Myyntisuosikkien top 3 löytyvät myös Keskikirjastojen varatuimpien kirjojen joukosta. JAMKin kirjaston varatuimpien joukkoon ne eivät yllä, vaan varatuimpien kirjojen kärkisijaa pitävät vuodesta toiseen tutkimusoppaat kuten Laadullinen tutkimus ja sisällönanalyysi sekä Tutki ja kirjoita.

Jollei pukki tuonut kuitenkaan jouluna omaa kirjaa Kimistä, kurvaa meidän tietovarikolle ja käy laittamassa varaus. Nopeimmat sijoittuvat lähtöruudussa (varausjonossa) aina hyville paikoille. ”Tuntematon Kimi Räikkönen”

Tai tee pit-stop kasvuyrittäjien startup maailmaan.
”Kutsuvat sitä pöhinäksi”

Tai vaan istu alas ja kuuntele verkossa Michelle Obaman ”Minun tarinani”.

Katja

Jätä kommentti