CIMOn korkeakoulukiertueen opiskelijainfo Jyväskylässä 9.10. klo 15

Countless Internationalisation and Mobility Options, This will be held in Finnish but you are welcome to ask questions in English.

Vaihtariksi Wieniin, harjoitteluun Hong Kongiin, vapaaehtoistyöhön Venezuelaan, asiantuntijaksi Angolaan – mihin sinä lähtisit?

CIMOn opiskelijainfossa kuulet ja näet mitä muut ovat tehneet ja voit kysyä omista mahdollisuuksistasi maailmanvalloitukseen. CIMO tarjoaa viimeisimmät tiedot kansainvälistymisen moninaisista mahdollisuuksista opiskelijoille. Kaikki tietävät Erasmuksen, mutta mikä onkaan YPP?

  • Aika:                   Keskiviikkona 9.10.2013, klo 15.00-16.00
  • Paikka:               Jyväskylän ammattikorkeakoulu, pääkampus, Ruokala R35D145, Rajakatu 35, Jyväskylä

Opiskelijoille tarkoitettu tilaisuus on osa CIMOn korkeakoulukiertuetta, jonka CIMO järjestää yhdessä korkeakoulujen kanssa syksyn 2013 aikana. Tarkoituksena on innostaa ja kannustaa sekä korkeakoulujen henkilökuntaa että opiskelijoita ottamaan osaa kansainvälistymisen eri mahdollisuuksiin.

Lisätietoja: http://www.cimo.fi/korkeakoulukiertue2013