CIMOn organisaatio-ohjelmassa on alkanut haku harjoitteluun ulkomailla. Haku päättyy 10.3. klo 16.15

Harjoittelupaikkoja on haussa mm. ulkosuomalaisissa lehdissä, suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteissä, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa, Suomen edustustoissa, Suomi-kodeissa sekä kehitysyhteistyötä tekevissä organisaatioissa / UNDP. Finpron toimistoissa ei harjoittelupaikkoja tällä erää ole haettavissa.  Uutena on Tekesin harjoittelupaikka Piilaaksossa.

Paikat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haettavana on paikkoja eri alojen yliopisto-opiskelijoille, mm. humanisteille, yhteiskuntatieteilijöille, kauppatieteilijöille, oikeustieteilijöille,  sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan amk-opiskelijoille.

Tarkat paikkakohtaiset kuvaukset on nähtävillä CIMOn verkkosivuilla:

http://www.cimo.fi/ohjelmat/kansainvalinen_harjoittelu/suomalaisorganisaatiot

Ystävällisin terveisin,

Kirsti Merikanto
Senior Programme Adviser
Centre for International Mobility CIMO
P.O.Box 343 (Hakaniemenranta 6)
00531 Helsinki, Finland
kirsti.merikanto@cimo.fi