Degree Students: IAESTE-rästihaku aukeaa ma 3.3. klo 14 – haussa insinööriopiskelijoille ja saksan osaajille suunnattuja paikkoja

IAESTE-ohjelman rästihaku alkaa tänään maanantaina 3.3.2014 klo 14, jolloin myös sähköinen hakulomake aukeaa. Haettavat paikat ja sähköisen lomakkeen täyttöohjeet päivitetään maanantaina sivulle www.iaeste.fi | Hakijalle. Kieliversioille pääsee sivuston yläosasta valitsemalla på Svenska tai in English.

Haettavana on täyttämättä jääneitä IAESTE-paikkoja. Valikoimassa on 7 insinööripaikkaa ja 17 saksan opiskelijoille suunnattua paikkaa. Rästihaun paikat täytetään mahdollisimman nopeasti eli ensimmäinen kriteerit täyttävä valitaan. Haku on auki niin kauan, kuin paikkoja on täyttämättä, ainakin maaliskuun loppuun. Uusia paikkoja saattaa ilmaantua sivulle mm. perumisten takia, joten sivua kannattaa pitää silmällä.

Rästihakukierroksella hakijoiden ei tarvitse lähettää hakemustaan postitse, vaan riittää, että he täyttävät sähköisen hakulomakkeen ja lähettävät tiedon hakemastansa paikasta/paikoista sähköpostitse osoitteeseen niina.juuti(at)cimo.fi.
Ystävällisin terveisin

Niina Juuti
Ohjelma-asiantuntija
Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO
PL 343 (Hakaniemenranta 6), 00531 Helsinki
Puh. 0295 338 558
Fax 09 753 1122
niina.juuti(a)cimo.fi
www.cimo.fi
www.iaeste.fi
http://www.facebook.com/CIMO.FI