JAMK STAFF: Valmisteletko hanketta tai etsitkö kumppaneita Länsi-Balkanin maiden korkeakouluista?

Tuettu mahdollisuus verkostoitua ja saada lisätietoa maiden korkeakoulujärjestelmistä Länsi-Balkanin maihin keskittyvässä INTERUV –korkeakouluyhteistyöseminaarissa Haagissa 21.-22.5.2014 

Länsi-Balkanin maihin (Albania, Bosnia & Herzegovina, Kosovo, Makedonia, Montenegro, Serbia, Kroatia) keskittyvä INTERUV-hankkeen seminaari järjestetään 21.-22.5.2014 Haagissa, Alankomaissa. Seminaari kerää EU:n ja Länsi-Balkanin maiden korkeakoulujen edustajia yhteen.

Seminaarissa tarjoutuu mahdollisuus verkostoitua, luoda kontakteja ja löytää kumppaneita, saada tietoa Länsi-Balkanin alueen korkeakoulutusjärjestelmistä ja kuulla kokemuksia aiemmasta yhteistyöstä. Seminaari tarjoaa myös tietoa uuden Erasmus+ -ohjelman avaamista mahdollisuuksista. Yhtenä painopisteenä on luoda edellytyksiä erityisesti yhteisohjelmien toteuttamiseen jatkossa.

Osallistujiksi voidaan valita sekä kohdealueen korkeakouluyhteistyöstä jo kokemusta omaavien että yhteistyön aloittamista vasta suunnittelevien korkeakoulujen edustajia.

Suomesta tapahtumaan voi osallistua kuusi korkeakoulujen edustajaa, jotka valitaan CIMOssa. Osallistujille kustannetaan hankkeesta yksi yöpyminen sekä tarjotaan ruokailut. Konferenssiin ei ole osallistumismaksua. Matkakulut tulee osallistujien kattaa muista lähteistä.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, pyydän kertomaan perustelut ja yhteystiedot viimeistään 31.3.2014 verkkolomakkeen kautta osoitteessa:

https://www.webropolsurveys.com/S/439F04755F69871D.par

Konferenssiin valittuja informoidaan mahdollisimman pian valinnasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova.

INTERUV- hanke on Erasmus Mundus -markkinointihanke, joka edistää korkeakouluyhteistyötä erityisesti EU:n ja EU:n naapuruusalueiden kanssa. Hankkeen puitteissa järjestetään kolme konferenssia, jotka keskittyvät eri maantieteellisiin kohdealueisiin EUn lähialueilla.

Lisätietoa konferenssista ja INTERUV-hankkeesta osoitteesta:

Pyytäisin myös ystävällisesti välittämään tietoa tapahtumasta kollegoille.  Kerron tarvittaessa mielelläni lisätietoja tapahtumasta!

Yhteistyöterveisin,
Sini

Ms Sini Piippo
Ohjelma-asiantuntija / Senior Programme Adviser
Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO / Centre for International Mobility CIMO
PL / P.O.Box 343 (Hakaniemenranta 6), FIN-00531 Helsinki, Finland
Puh. / Tel. +358 (0)295 338 595, +358 (0)400 247 767
Fax +358 9 753 1122