Infotilaisuus CIMOssa: Miten Erasmus+ tukee vammaisen nuoren lähtöä maailmalle?

Alkaa: 5.5.2014 16.00-18.00
Tapahtumapaikka: Hakaniemenranta 6, 5. krs, 00530 Helsinki

CIMO järjestää maanantaina 5.5.2014 klo 16–18 infotilaisuuden vammaisille nuorille heidän mahdollisuuksistaan kansainvälistymiseen

Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös eri järjestöjen ja oppilaitosten edustajat. Kerromme esimerkkejä konkreettisista toimintatavoista, annamme tietoja erityisestä rahallisesta tuesta ja valotamme Erasmus+ -ohjelman eri mahdollisuuksia.

Erasmus+ -ohjelma tukee nuorten kansainvälistymistä yleissivistävässä, ammatillisessa, korkea- ja aikuiskoulutuksessa sekä nuorisotyön ja kansalaisyhteiskunnassa toimimisen kautta. Ohjelmaan on sisäänkirjoitettu vahva tuki vammaisille osallistujille. Fyysisen tai psyykkisen erityistarpeen tai kehitysvamman ei tarvitse olla este kansainväliselle toiminnalle. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös eri järjestöjen ja oppilaitosten edustajat.

Erasmus+ korkeakoulutukselle, Sini Piippo
Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle, Sari Huttunen
Erasmus+ Youth in Action, Paavo Pyykkönen

Tilaan on esteetön pääsy. Tilaisuus järjestetään 5. kerroksen tilassa Plaza, kulkeminen 1. kerroksen pääaulan kautta. Kun saavut taloon, kirjaudu vierailijaksi alakerran vastaanotossa. Saat vierailijakortin, minkä jälkeen pääset hissillä viidenteen kerrokseen.

Tilaisuuteen liittyen voit olla yhteydessä CIMOssa Sini Piippoon sini.piippo(at)cimo.fi , puh. 0295 338 595 tai VATES-säätiössä Sari Pohjolaan sari.pohjola(at)vates.fi puh. 044 5879568.

Tilaisuus cimo.fi-sivustolla
Tilaisuus maailmalle.net-sivustolla