Matkailu- ja markkinointialan työharjoittelupaikka Helsingissä

Tiedoksi JAMKin opiskelijoille harjoittelupaikka Suomessa:

Matkailu-/markkinointialan harjoittelupaikka – elokuusta 2014

Method Putkisto on kokonaisvaltainen kansainvälisen maineen saavuttanut kehon-, liikkeenhallinnan, – huollon ja hyvinvoinnin suomalainen laatubrändi ja konsepti. Yhtiö on kasvuvaiheessa ja sen toimintaan kuuluu koulutus, tuotanto, markkinointi/viestintä/myynti.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun sekä projektiopintoja tai opinnäytetyön Method Putkistossa.

Opi MP palveludesign konsepti, markkinointia/viestintää, käytännön asioiden hoitoa, some päivitystä, asiakastapahtumien/koulutusten järjestämistä, matkailuun liittyviä asioita, kuvaukseen ja grafiikkaan liittyvää, kansainvälisyyttä ym.

Lisätietoa www.methodputkisto.com

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteeseen meeri.syrjaniemi@methodputkisto.com