FULBRIGHT CENTER: VIIDEN VIIKON KESÄSTIPENDIT KORKEAKOULUOPISKELIJOILLE YHDYSVALTOIHIN

Fulbright Center on julistanut hakuun Study of the U.S. Institutes for Student Leaders -stipendit. Suomalaiset, 18-25 –vuotiaat alempaa korkeakoulututkintoa suorittavat korkeakouluopiskelijat voivat hakea joko Environmental Stewardship- tai Social Entrepreneurship –stipendiä. Kaikki kulut kattavalla stipendillä opiskellaan kesällä 2015 viiden viikon ajan joko Institute on Environmental Stewardship- tai Institute on Social Entrepreneurship -ohjelmassa Yhdysvalloissa. Koulutuksen aikana tutustutaan ympäristötieteisiin tai yhteiskunnalliseen yrittämiseen liittyvien aiheiden lisäksi myös yhdysvaltalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Stipendejä voivat hakea kaikkien tieteenalojen opiskelijat ja hakijoita toivotaan eri puolilta Suomea. Hakijoilla ei saa olla aiempaa Yhdysvaltain kokemusta.

Fulbright Center valitsee Suomesta kaksi ehdokasta kumpaankin Instituuttiin.  Lopulliset stipendiaattivalinnat kansainvälisestä ehdokasjoukosta tekee Yhdysvaltain ulkoministeriö huhtikuun 2015 lopulla.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 18.2.2015 klo 10.

Lisätietoja stipendistä sekä hakulomakkeet saa Fulbright Centerin verkkosivuiltawww.fulbright.fi/fi/stipendiohjelma-kandidaattitason-opintoihin/summer-institutes-european-student-leaders.

Kyselyihin vastaa: Johanna Lahti, apulaisjohtaja, Fulbright Center

puh. 044 5535 278

johanna.lahti(at)fulbright.fi