Vaihdosta duuniin-tapahtuma suomalaisille opiskelijoille Pietarissa 13.3.2015

Vaihdosta duuniin-tapahtuma Pietarissa suomalaisille opiskelijoille 13.3.2015

Paikka: Suomen pääkonsulaatti, Pietari (Preobrazhenskaja pl.4)
Aika: perjantai 13.3.2015 alkaen klo 16:30

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 3.3.2015.

Oletko Venäjästä kiinnostunut ja vailla kesätöitä tai siirtymässä työelämään? Tule tutustumaan Venäjällä toimiviin suomalaisiin työnantajiin ja tapaamaan paikan päällä työskenteleviä nuoria, mutta kokeneita ammattilaisia.

Tapahtumassa Venäjällä toimivat suomalaisyritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistä Venäjällä – esimerkkeinä myös konkreettisia harjoittelu-, lopputyö- ja työpaikkoja, joihin haetaan opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Paikkoja on useiden alojen opiskelijoille, osa esimerkiksi tekniikan alalle. Lisäksi nuoret Venäjä-ammattilaiset kertovat opiskelijoille kokemuksistaan ja työpolustaan.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Venäjä-klubi ry, Suomen Pietarin pääkonsulaatti ja Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO.

Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu suomalaisille vaihto-opiskelijoille Venäjällä, mutta myös muut Venäjä-aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan tilarajoitusten puitteissa.

Ilmoittautuminen viimeistään 3.3.2015  osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/S/97899C249F5D4069.par 

Lisätietoa tapahtumasta CIMOssa antaa Outi Jäppinen: outi.jappinen(at)cimo.fi.

Lämpimästi tervetuloa!