Media-alan harjoittelijoita Asociación finlandesa Costa del Sol’iin

 Media-alan harjoittelijoita Asociación finlandesa Costa del Sol’iin

Asociación finlandesa Costa del Sol  – ”Kymppipaikka” – on vuonna 1977 perustettu vanhin manner –Espanjassa toimiva suomalaisyhdistys.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tukea jäsentensä hyvinvointia ja viihtymistä vieraassa kulttuurissa. Yhdistys on jo 38 vuoden ajan toteuttanut monipuolista koulutus- ja sivistystoimintaa Aurinkorannikon suomalaisväestölle. Jäseniä on noin 400. Yhdistyksellä on omat toimitilat Torremolinosin keskustassa.

Yhdistys toimittaa ja julkaisee ensi vuoden aikana historiikin, johon kootaan yhdistyksen toimintaan liittyvää teksti- ja kuvamateriaalia, perustamisesta nykypäivään.


Toimitustyöhön haetaan syyslukukaudeksi 2015 kahta harjoittelijaa, joilla on elävää ja luovaa mielenkiintoa em. materiaalin läpikäymiseen ja muokkaamiseen painoasuun soveltuvaksi. Työtä koordinoivat Torremolinosissa viestintä- ja julkaisualan ammattilaiset. Työ soveltuu mm. journalistiikan, graafisen ja media-alan opiskelijoille
.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Asociación finlandesa Costa del Sol’in  puheenjohtaja Kirsti Palmu, puh. +34 619 105 487 ja +34 633 019 500, sähköposti fin.torre(a)luukku.com  web: www.kymppipaikka.info

14.3.2015