Ensi syksynä vapaaehtoistyöhön Aasiaan, Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan tai Oseaniaan?

Nyt on käsillä viime hetket hakea ICYE-ohjelmaan! Jäljellä olevat paikat ICYE-vapaaehtoistyöhön Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa täytetään hakujärjestyksessä 15.4.2015 mennessä.

Paikkoja on jäljellä seuraaviin maihin:
– 6 tai 12 kk: Bolivia, Brasilia, Ghana, Indonesia, Intia, Meksiko, Peru, Taiwan, Uganda, Uusi-Seelanti
– 6 kk: Brasilia, Indonesia

ICYE-vapaaehtoisena pääset tutustumaan lähietäisyydeltä elämään kohdemaassasi ja harjoittamaan kielitaitoasi. Elät arkeasi paikallisessa yhteisössä ja ohjelman valmennuksissa tapaat toisia vapaaehtoistyöntekijöitä. Hae vapaaehtoiseksi vaikkapa koulutusalalle Ugandaan tai vammaistyöhön Intiaan! Ympäri maailmaa vapaaehtoismahdollisuuksia on tarjolla etenkin kasvatus- ja sosiaalialalla, esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa.

Osallistujilta edellytetään motivoituneisuutta kansainväliseen vapaaehtoistyöhön sekä käytännön englannin kielen taitoa. Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille, joskin yläikäraja on joustava monissa kohdemaissa. Jaksot alkavat kohdemaasta riippuen elo- tai syyskuussa. Jäljellä olevat paikat täytetään hakujärjestyksessä 15.4.2015 mennessä. Tutustu ja hae!

ICYE-ohjelmaan (International Cultural Youth Exchange) haetaan Maailmanvaihto ry:n kautta. Maailmanvaihto on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanottaa ulkomaalaisia vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia nuorille aikuisille.

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/ICYE
Lue ICYE-vapaaehtoistyöntekijöiden kokemuksista: www.maailmanvaihto.fi/blogit