Harjoittelu/Practical Training in Thailand, Raya Divers

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Suomalainen Raya Divers on yksi Kaakkois-Aasian suurimmista viiden tähden PADI sukelluskeskuksista. Raya Divers on toiminut Etelä-Thaimaassa vuodesta 1996 ja tänä päivänä toimipisteitä on viidessä Etelä-Thaimaan suosituimmista lomakohteista. Raya Divers tarjoaa snorklaus- ja saariretkiä, sukelluskursseja sukelluskokeiluista ammattilaistasolle, kalastusretkiä, sukellusretkiä ja -safareita luokitetuille sukeltajille seka varustemyyntiä.

Raya Divers on tarjonnut monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia jo usean vuoden ajan opiskelijoille kaikissa eri kohteissamme ja otamme harjoittelijoita useisiin eri työtehtäviin mm. erilaiset toimistotyöt varausten hallinnasta laskutukseen, asiakaspalvelu, infotilaisuudet asiakkaille, varustemyynti, tietojen käsittely, graafinen osaaminen sekä meriretkillä apuoppaana toimiminen.

Tulevalle talvikaudelle on vielä harjoittelupaikkoja vapaana Thaimaan lämmössä kaikissa toimipaikoissamme. Työharjoitteluun otamme 18 vuotta täyttaneitä opiskelijoita, minimiharjoitteluaika on 2 kuukautta.

Yleiset vaatimukset:

  • Hyvä englanninkielen taito. Isona plussana sujuva ruotsi, venäjä, kiina ja muut kielet
  • Kyky työskennellä erilaisia persoonia vilisevässä ryhmässä
  • Kiinnostus erilaista kulttuuria kohtaan
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Kyky toimia kiireessä ja yllättävissä tilanteissa

Pipovapaasta työharjoittelusta kiinnostuneet voivat laittaa vapaamuotoisen hakemuksen kuvallisen CVn kera osoitteeseen rekry@rayadivers.com

Raya Divers Co., Ltd.
1/2 – 1/3 Moo 5, T. Rawai, A. Muang, Phuket 83130 Thailand
Tel. +66 (0)81 370 3376, +66 (0)76 280 748 / Fax. +66 (0)76 280 074
Email. info@rayadivers.com / www.rayadivers.com

— ENGLISH (google translate)–

Finnish Raya Divers is one of the largest in Southeast Asia, the five-star PADI diving centers. Raya Divers has worked in southern Thailand since 1996 and today has offices in five southern Thailand’s most popular resorts. Raya Divers offers snorkeling and island tours, diving courses diving forays into the professional level, fishing trips, diving trips and safaris certified divers as well as equipment sales.

Raya Divers has offered a wide range of internship opportunities for several years to students in all different locations offer and we take interns for various tasks such. various office tasks for managing provisioning to billing, customer service, information sessions for customers, the sale of equipment, data processing, graphical expertise, as well as sea trips apuoppaana acting.

For the coming winter season, there is still work placements available in Thailand temperature for all sites. Internship we take 18 years of age students, a minimum training time is 2 months.

General Requirements:

  • A good command of English. A big bonus of fluent Swedish, Russian, Chinese and other languages
  • Ability to work with different personalities infested group
  • Interest in different cultures point
  • Excellent customer service skills
  • The ability to act in haste and unexpected situations

Caps for liberal internships interested can put a free-form application with visual CVN address rekry@rayadivers.com

Raya Divers Co., Ltd.
February 1 to March 1 Moo 5, T. Rawai, A. Muang, Phuket 83130 Thailand
Tel. +66 (0) 81 370 3376, +66 (0) 76 280 748 / Fax. +66 (0) 76 280 074
Email. info@rayadivers.com / www.rayadivers.com