Ensi vuoden alussa vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hae 1.9. mennessä ICYE-ohjelmaan!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Aasiassa, Afrikassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Haluaisitko tutustua kulttuureihin ja kartuttaa kielitaitoa?

Hae vapaaehtoiseksi International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan! Paikkoja on Boliviaan, Filippiineille, Ghanaan, Hondurasiin, Intiaan, Keniaan, Marokkoon, Nigeriaan, Taiwaniin, Ugandaan ja Vietnamiin.

ICYE-ohjelmassa työskennellään vapaaehtoisena 6 tai 12 kuukautta. Vapaaehtoistyötä tehdään etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatusja sosiaalialalla, esim. kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa, mutta tehtäviä on tarjolla myös mm. terveys- ja ympäristöalalla sekä ihmisoikeusjärjestöissä. Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille. Vaihda arkea!

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/icye-alkuvuosi