Matkailu-opiskelijat: HOST-HARJOITTELIJAKSI PARIISIN KULTTUURI-INSTITUUTTIIN

Suomen Ranskan instituutti Pariisissa etsii asiakaspalveluhenkisiä, ennakkoluulottomia ja rohkeita matkailualan harjoittelijoita keväällä 2017 Pariisissa toteutettavaan ainutlaatuiseen Mobile Home – kulttuuriprojektiin.

Mobile Home 2017 on kansainvälinen yhteistyöhanke, joka tutkii ja tulkitsee kodin merkityksiä taiteen, tieteen, yhteiskunnallisten ilmiöiden ja elämyksellisyyden kautta Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuonna. Hankkeessa ovat mukana Suomen kulttuuri-instituutit Pariisissa, Brysselissä, Lontoossa ja Berliinissä.

Osana Mobile Home -kokonaisuutta Pariisin kulttuuri-instituutissa toteutetaan ennennäkemätön asuttava installaatio KOTI Bed & Breakfast, jossa yleisö voi yöpyä. Asuttavassa installaatiossa yleisö pääsee kokemaan suomalaisen kodin elementtejä, syömään yhdessä aamupalaa ja nauttimaan vieraanvaraisuudestamme.

Haemme host-harjoittelijoita osaksi työryhmää mahdollistamaan ainutlaatuista asuttavaa elämystä kevään 2017 aikana Pariisissa. Harjoittelijat työskentelevät KOTI Bed & Breakfast -installaation asiakaspalvelutehtävissä vastaanotossa ja vieraiden päivittäisessä neuvonnassa, installaation esittelijöinä yleisölle, tunnelmanluojina ja muissa asuttavuuteen liittyvissä palvelutehtävissä. Lisäksi harjoittelijat avustavat installaatiossa järjestettävien tapahtumien järjestelyissä.

Harjoittelijalta toivomme

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Positiivista ja iloista asennetta
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja
  • Monipuolista kiinnostusta kulttuuria kohtaan
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta
  • Kielitaitoa (erinomainen englanti välttämätön, muu kielitaito plussaa)

Harjoittelijalle tarjoamme

  • Ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua erityiseen, kansainväliseen kulttuuriprojektiin
  • Tärkeää työkokemusta monikulttuurisesta asiakaspalvelusta ja matkailualalta
  • Harjoittelupaikan Pariisin sydämessä, upeassa ympäristössä
  • Lounasseteliedun (50%) sekä matkakorttiedun (50%)

Harjoittelujakson kesto on neljä kuukautta. Harjoittelu alkaa 6.1.2017 ja päättyy 6.5.2017. Voit myös hakea harjoittelupaikkaa kahden kuukauden ajaksi, priorisoimme valinnassa kuitenkin harjoittelijoita, jotka voivat tehdä neljän kuukauden harjoittelujakson.

Instituutilla ei ole mahdollisuutta tarjota harjoittelusta palkkaa, harjoittelijoita suositellaan hakemaan vaihtoehtoisia rahoituskeinoja, kuten Erasmus+ -apurahaa. Lisätietoja harjoittelun käytännön järjestelyistä ja mahdollisista tukimahdollisuuksista saat oman oppilaitoksesi Erasmus+ – yhteyshenkilöltä tai ura- ja rekrytointipalveluista.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Mobile Home 2017 -hankkeen projektipäällikkö Tytti Siukonen, tytti.siukonen[a]institut-finlandais.fr, +33 1 40 51 89 09. Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 31.8.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tytti.siukonen[a]institut-finlandais.fr (otsikkoon tunniste ”Harjoittelijahakemus / Mobile Home”).