Kaksi työharjoittelijaa toimistotöihin Saksaan tai Suomeen

Kaksi työharjoittelijaa toimistotöihin Saksaan tai Suomeen

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää rentoutus- ja stressinhallintakursseja sekä alan koulutusta. Yrityksen kohderyhmänä ovat kuluttajat, yritykset sekä terveydenhoidon ammattilaiset. Kyseessä on pienyritys, työntekijöitä on 1–4 mukaan lukien työharjoittelijat.

Nyt tarjoamme mielenkiintoista työharjoittelupaikkaa kahdelle opiskelijalle (mainonta/viestintä ja liiketalous) toimistossamme Saksassa, Essenissä (lähellä Düsseldorfia). Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta sujuvaa englantiakin tarvitaan. Työharjoittelu alkaa tammikuussa 2017 ja päättyy 31.8.2017. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi tradenomiopiskelijalle tai viestinnänopiskelijalle sekä se sopii myös kaveruksille.

Ohessa harjoittelupaikkailmoituksemme (2kpl).
kv_harjoittelija_saksaan-tai-suomeen-keva%cc%88a%cc%88ksi-2017
kv_viestinnan_markkinoinnin_harjoittelija_saksaan-tai-suomeen-syksyksi-2017
Leena Pennanen
Toimitusjohtaja
Center for Mindfulness Oy
Artturi Kanniston tie 10
00320 Helsinki
puhelin +358 40 7359177
puhelin toimisto +49 201 716321
leena.pennanen@mindfulness.fi / info@mindfulness.fi

www.mindfulness.fi