ICYI-HAKU: Ensi Syksynä Ulkomaille Vapaaehtoistyöhön. Hae 1.2.2017 Mennessä!

Miten arkea eletään Boliviassa? Entä esim. Intiassa tai Nigeriassa? Lähde ulkomaille tutustumaan paikalliselämään ICYE-vapaaehtoistyöntekijänä!

Ensi syksyn kohdemaat ovat Bolivia, Brasilia, Ghana, Honduras, Indonesia, Intia, Kenia, Meksiko, Nigeria, Taiwan, Uganda, Uusi-Seelanti ja Vietnam.

6 tai 12 kuukautta ICYE-vapaaehtoistyössä tarjoaa mainion tilaisuuden kartuttaa uusia näkökulmia ja taitoja sekä osallistua kulttuurien välisen ymmärryksen rakentamiseen. Tehtäviä on tarjolla etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, mutta myös mm. ympäristö- ja vammaisalalla.

Osallistujiksi etsitään avoimia ja joustavia nuoria aikuisia, jotka ovat motivoituneita työskentelemään vapaaehtoisena sekä kiinnostuneita tutustumaan erilaisiin ihmisiin sekä näiden kulttuuristaustaan. International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla lähtijä saa mm. ylläpidon, vakuutuksen ja kielikurssin.

Lähtijöitä valmentaa ja tukee Suomessa nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihto ry, jonka kautta ohjelmaan haetaan. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi. Vaihda arkea!

www.maailmanvaihto.fi