Palkallinen kesätyö USA:ssa 2017

Oletko 21-26-vuotias ammattikorkeakoulu-, korkeakouluopiskelija tai yliopisto-opiskelija?

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton (SAYL) kautta järjestyy palkallinen kesätyöpaikka asiakaspalvelutehtävissä Wisconsin Dellsissä (WI) ja mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin noin 40 suomalaiselle opiskelijalle joka kesä. SAYL järjestää työpaikat ja viisumiasiat, amerikkalainen työnantaja majoituksen.

Viisumi tulee kansainvälisen Work & Travel -ohjelman kautta viisumisponsori Asse International / Aspire Worldwiden tukemana. Voit tehdä töitä Yhdysvalloissa noin 3 kuukautta ja halutessasi matkustella kuukauden ajan töiden loputtua syyskuun alussa. Kesän 2017 työpaikkojen hakuaika päättyy 31.1.2017. Lisätietoja: www.sayl.fi/kesatyo-yhdysvalloissa ja Kirsi Rutonen, kirsi.rutonen(a)sayl.fi / 040-522 9288.

Ystävällisesti,

Kirsi Rutonen
SAYL

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto / www.sayl.fi
Eteläranta 6 A 8, 00130 Helsinki

+358 40 522 9288 / kirsi.rutonen(a)sayl.fi

Liity jäseneksi, www.sayl.fi/liittyminen