KV-harjoittelija Saksaan tai Suomeen kevääksi 2017

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää mindfulness –kursseja sekä -koulutuksia. Kohderyhmänämme ovat yksityishenkilöt, yritykset sekä terveydenhuollon ammattilaiset. Tarjoamamme kurssit ja koulutukset pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun Mindfulness-MBSR-menetelmään. Olemme pienyritys, joka työllistää 1-4 työntekijää mukaan lukien harjoittelijat.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työharjoittelupaikan nuorekkaassa ilmapiirissä toimistollamme Saksan Essenissä. Työnimike on yrityksen johdon assistentti. Sinun työtehtäviisi kuuluu yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä avustaminen. Työharjoittelu on palkatonta, mutta osallistumme asumiskustannuksiin (100 /kk) Saksassa, tarjoamme julkisen liikenteen kk-kortin (noin 80 /kk, kattaa myös naapurikaupunkeja), lentomatkat Helsinki-Düsseldorf-Helsinki sekä mahdollisuuden kielikurssiin. Voimme myös auttaa Sinua asunnon etsimisessä.

Työharjoittelun alkamisajankohta on heti ja työharjoittelu kestää 4-6 kuukautta. Voit suorittaa työharjoittelusi joko Saksan toimistollamme tai Suomessa. Harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä yritykseemme.

Työkuvaan kuuluu mm.:

 • Pienen toimiston monipuoliset tehtävät
 • Laskutus
 • Koulutusten ja kurssien ilmoittautumiset
 • Sähköposteihin vastaaminen, asiakas- ja mediarekisterien kokoaminen ja ylläpito
 • Workshopien ja retriittien organisointiin liittyvät toimenpiteet
 • Tiedotus- ja markkinointimateriaalien (esim. uutiskirjeiden ja esitteiden) tuottaminen
 • Internet-sivujen päivittäminen
 • CD-tilausten käsittely

Tarjoamme myös mahdollisuuden taitojesi ja kiinnostustesi mukaan osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:

 • Erinomaisia IT-taitoja, erityisesti iMac-tietokoneiden hallintaa sekä hyvää MsOffice-ohjelmien osaamista (Word, Outlook, Powerpoint ja Excel)
 • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa (äidinkieli)
 • Kykyä aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn
 • Järjestelmällisyyttä ja kykyä keskittyä useampaan asiaan kerralla
 • Paineensietokykyä sekä joustavuutta
 • Hyviä sosiaalisia taitoja
 • Saksan kielen taito on vapaa-ajalla eduksi

Tarjoamme:

 • Työharjoittelupaikan vastuullisessa yrityksessä
 • Vastuullista, itsenäistä ja monipuolista työtä
 • Mahdollisuutta vaikuttaa yrityksen kehittämiseen
 • Mahdollisuuden perehtyä voimakkaasti kasvavaan mindfulnessin alaan
 • Mahdollisuuden saksan taidon kehittämiseen/oppimiseen
 • Ainutlaatuista kansainvälistä kokemusta

Lisätietoja:

Leena Pennanen
puh. +358 40 735 9177 tai +49 163 301 0893
leena.pennanen(a)mindfulness.fi

Hakemukset:

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen leena.pennanen(a)mindfulness.fi. Lähetäthän myös koulutodistuksesi sekä otteen opintosuoritusrekisteristä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Huomaathan, että ulkomailla harjoittelua palkatta tai matalalla palkalla tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus-tukea tai harjoitteluapurahaa omalta koulultaan. Kysele mahdollisuudesta lisää oman koulusi KV-vastaavalta.

Essen kaupunkina:

Essen sijaitsee Düsseldorfin ja Kölnin lähellä Länsi-Saksassa. Essen on Saksan kahdeksanneksi suurin kaupunki noin 600 000 asukkaallaan. Essenissä toimivat monen yrityksen pääkonttorit, mikä tekee Essenistä yhden johtavan päätöksentekijän saksalaisessa liiketaloudessa. Essenin yliopistossa opiskelee noin 30 000 opiskelijaa, joten kaupunki on nuorekas ja eloisa. Essen on monikansallinen kaupunki, mikä tuo väriä kaupunkikuvaan. Keskustassa on mahtavat ostosmahdollisuudet ja monet saksalaiset tulevatkin naapurikaupungeista juuri Esseniin esimerkiksi viettämään viikonloppua. Essen onkin tunnettu kaupunkitapahtumistaan ja viihtyisien ravintoloiden ja kahviloiden kattavasta tarjonnastaan.